Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú-Silvia Navarro

 

- Silvia, hogy érzed magad most, kihívást jelent, hogy ismét egy női főszerepet játszol?
Nagyon boldog vagyok, jó csapattal dolgozunk együtt. A történetet Martha Carrillo-tól vettük át, és remek a csapat; nagyon jól érzem magam, és remélem, hogy az emberek is annyira élvezik majd, mint mi. A történetet látványosnak tartom, azóta, hogy olvastam, és semmin nem akartam változtatni, mert jól van megírva. A karakteremet árnyalni akartam, hogy megértsék, miért olyan, amilyen, mit miért tesz. 

- Hogyan határoznád meg a szereped?
Renata egy kacér és könnyelmű nő, viszont sikerül legyőznie a hazugságokat és a családja miatti nehézségeket. Ez egy nagyon szép szappanopera, tele hazugsággal, amelyek miatt Renata tehetetlennek érzi magát. A legfontosabb neki, hogy megtalálja a szerelmet és önálló legyen; azt hiszem, sok minden van benne, amit szeretném, ha az emberek látnának. 

- Mit akar bizonyítani a karaktered a sorozatban?
Úgy érzem, hogy minden karakter három dologgal küzd: mit érez, mit hisz és mit kellene tennie. Ez egy olyan küzdelem, amely minden emberben ott van.

- De a szerelem nagyon fontos szerepet játszik, nem?
Természetesen. Renata szerelmes akar lenni, férjet akar, családot, és az ideálja Matias, a mostohaapja fia. Éppen akkor, mikor őt keresi a reptéren, a lány belebotlik egy másik emberbe, aki rabul ejti a szívét, és itt indul Renata története.

- Hogy érzed magad Juan Soler mellett?
Juan elbűvölő. Olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Nagyon szórakoztató, felkészült ember, nagyon jól végzi a munkáját. Azon emberek egyike, akik mindig jó képet vágnak a munkához. Élvezem, amit csinálok, és örülök az életnek.

- Mi vezetett arra, hogy ebben a sorozatban játssz?
A történet nagyszerű, a forgatókönyvet nagyon jól megírták, az eredeti történetet jól átdolgozták. Amellett, hogy a dráma és a rejtély egy átverés körül bonyolódik, a humornak is szerepe van benne Martha Carrillo és Cristina Garcia részéről, ők dolgozták át az eredeti forgatókönyvet. Ez az, ami meggyőzött engem.

- És mi fogott meg ebben a történetben?
Az első és legfontosabb, hogy azt hiszem, ahhoz, hogy 7-8 hónapig legyél egy sorozatban, nagyon jóban kell lenned saját magaddal... így érzem magam most. A producer Carlos eljött a színházba, hogy megnézzen egy előadásban, és elvitt ebédelni az írókkal együtt, hogy meséljen egy kicsit a történetről. Ahogyan velem viselkedett, az volt a fő oka, hogy meggyőzött a szereplésről. Ezen kívül elég melodráma a történet, ezeket nagyon szeretem. Ebben a sorozatban vannak olyan dolgok, amik megnevettetnek, és olyanok is, amelyek a karakteremmel, Renata Monterrubio-val történnek, ezek bátorságot adnak. Amikor egy projekt így megmozgat bennem valamit, egyből beleszeretek. 

 

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 164067
Hónap: 1176
Nap: 17